Follow us:

ORGANISATION

IP-NU består af følgende udvalg:

 

Aktivitetsudvalget

Aktivitetsudvalget står for at arrangere IP-NUs debatter, konferencer og andre events, som lære de studerende og andre interesserede om international politic.

 

Økonomiudvalget

Økonomiudvalget finder sponsorer, sådan at IP-NU har et økonomisk grundlag at arbejde ud fra. Derudover står udvalget også for at holde kontakten til sponsorer og faste samarbejdspartnere.

 

Kommunikationsudvalget

Kommunikationsudvalget holder de studerende opdateret. Udvalget opdaterer hjemmesiden og facebooksiden, og lægger det meste af sit arbejde i kommunikationen på sociale medier. Udvalget laver også plakater og videoer i forbindelse med arrangementer.

 

Human Resources (HR) udvalget

Dette udvalg står for at holde kontakten til foreningens frivillige, at holde motivationen høj, og skabe et miljø med sammenhold, der giver de frivillige lyst til at lægge deres tid i foreningen. Dette bliver primært gjort ved at arrangere mindre arrangere udelukkende for foreningens medlemmer.

 

Studietursudvalget

Studietursudvalget arrangerer den årlige studietur i forårssemestret. Dette bliver gjort i samarbejde med organisationer ved København Universitet og Syddansk Universitet. De primære opgaver ligger i at planlægge turene og events undervejs, samt at søge mulige sponsorer til turene.

 

 

 

MØD VORES TEAM

 

IP-NU har også en bestyrelse, som står for den daglige drift, kontakt med sponsorer og andre samarbejdspartnere.

FORENINGENS VEDTÆGTER

 

Tryk på nedenstående link for at læse foreningens vedtægter.